SÁKÁN

Könyvelőiroda

Üdvözüljük

a SÁKÁN Bt.

megújult honlapján!

GÖRGESSEN LEJJEBB!

RÓLUNK

  Minden vállalkozás vezetõje tudja, hogy a gazdálkodást érintõ jogszabály-dzsungelében önmaga könnyen eltéved, pedig minden döntésén komoly pénzügyi következménye lehet.

 

A Sákán Bt. 1995-óta azon tevékenykedik, hogy azok a vállalkozások, amelyek ügyfélkörébe tartoznak megfelelõ hatékony segítséget kapjanak üzleti döntéseikhez. A Sákán Bt elvárja ügyfeleitõl, hogy vonja be szakmai tudásunkat döntéseinek elõkészítésébe! Hisszük, hogy fejlõdni csak az tud, aki komplex szolgáltatást nyújtó szakmai segítségre támaszkodhat.

 

 

   Az eltelt közel 10 évben jól látható, hogy megnõtt a könyvelést, az adótanácsadást és a könyvvizsgálatot végzõ szolgáltató cégek szerepe és felelõssége. A három tevékenység kiegészíti egymást és a vállalkozások érdeke is az, hogy e három tevékenységbõl fakadó követelmények minden döntésüket segítsék.

 

   Egy könyvelõiroda a piaci verseny igényeinek úgy tud eleget tenni, hogy a hagyományos könyvelõi tevékenységen túlmutató szolgáltatásokat nyújt. A vállalkozások vezetõinek nincs idejük arra, hogy a gazdasági jogszabályok gyors változásait kövessék. Elvárják a könyvelõtõl, hogy informálja a szükséges változásokról és változásokhoz való igazodásról.

 

Bízunk abban, hogy e jelenlegi szolgáltatásunk, ami az információ korszerû, gyors, és pontos forgalmát teszi lehetõvé, elnyeri ügyfeleink tetszését, és élnek az ebben rejlõ lehetõségek kihasználásával!

 

 

Sákán Emil

cégvezetõ

 

 

SÁKÁN BT.

7621 Pécs, Rákóczi út 39/A II. em. 5. ajtó.

+36 30/505-068, 30/695-5135, 30/695-5435

info@sakanbt.hu

A weboldal tulajdonosa: A Pécsi Törvényszék Cégbiróságánál 02-06-064597 cégjegyzékszámmal bejegyzett,

7745 Olasz, Kossuth L. u. 55. székhelyű SÁKÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság